Sundhed

Der er i samfundet i dag en udpræget enighed om, at fysisk aktivitet har en sundhedsfremmende indvirkning på mennesket. Fysisk aktivitet, eller bevægelse forebygger både somatiske og psykiske lidelser.
Skaterrampe

På Børne-og Familiehjemmet Bakkevej har vi en vision om at gøre vores til at ændre dette billede. For os handler det om kultur – en kultur der handler om sundhed for alle på Bakkevej.

WHO siger om sundhed ”Det er at ha’ det godt oppe i hovedet, at ha’ det godt med sin krop og ha’ det godt socialt med andre mennesker omkring os”

På Bakkevej mener vi at det er personalet der skal gå forrest og være de tydelige rollemodeller når det gælder sundhed. Hvis de voksne som børnene har en nær relation til, viser vejen til gode kostvaner og en aktivitetsmæssig sund hverdag, så bliver sundhed et redskab i sig selv.

Vores mål for sundhedskulturen på Bakkevej hedder,at alle, store som små, tænker sundhed ind som en selvfølgelighed og en helhed, uanset privat eller professionelt. Velvidende at en kultur er dynamisk, grundet skiftende unge og personale, konstant vil være i bevægelse.

Kontakt

Dag- og Døgntilbuddet Bakkevej

Tlf.: 79918350

Send e-mail til Dag- og Døgntilbuddet Bakkevej