Inden praktikstart

Det er vigtigt inden praktikstart, at være opmærksom på at arbejdstiderne er på forskellige tidspunkter af døgnet, samt skiftende arbejdstider, inkl. hver anden weekend og sovevagter. Du skal være indstillet på at arbejde på helligdage samt juleaften og nytårsaften.
Cykler i cykelstativ

Ansøgning og samtale inden praktikstart

Ansættelsen af de studerende er på lige vilkår som ved ansættelsen af nye medarbejdere. Derfor forventer vi, at den studerende sender et skriv, til afdelingslederen i den pågældende afdeling. Dette skal indeholde oplysninger om den studerende, begrundelse af praktikvalg, tidligere praktikker, kendskab til målgruppen samt styrker og udfordringer ift. den kommende praktik. Den studerende vil derefter blive kaldt til samtale, hvor afdelingslederen og leder deltager.

Forbesøg af den studerende

Efter samtalen vil den studerende blive kontaktet af sin praktikvejleder ift. at aftale et besøg på institutionen. På forbesøget vil den studerende blive vist rundt på institutionen og der drøftes gensidige forventninger og krav til samarbejdet i den pågældende praktikperiode.

Kontakt

Line Dhiin Rand

Dag- og Døgntilbuddet Bakkevej / Læring

Tlf.: 79918350

Send e-mail til Line Dhiin Rand