Hverdagen

Barn leger på gang

I Børnehuset gør vi meget ud af at morgenstunden skal være rolig for det enkelte barn, så deres dag starter godt. Børnene bliver vækket kl. 06.30, hvorefter de får morgenmad, bliver vasket, kommer i tøjet og får børstet tænder. Der er 2 pædagoger ved børnene om morgenen, hvilket skaber ro og overskud til at børnene kommer stille og roligt afsted til daginstitution eller skole. Børnene bliver kørt, går, cykler eller tager skolebussen.

Når børnene kommer fra daginstitution og skole får de eftermiddagskaffe inden vi skal i gang med eftermiddagens aktiviteter, som er planlagte ud fra børnenes individuelle behandlingsplaner. Aktiviteternes emner kan f.eks være, motorisk træning, socialt samspil, forståelse for og genkendelse af følelser, mindfulness, børnegruppemøder,  samt styrkelse af koncentration. Derudover har vi stort fokus på, at hjælpe børnene med deres skoleopgaver, så de får de bedst mulige betingelser for at fungere fagligt i skolen.

Aftensmaden tilberedes af køkkenpersonalet, og børnene hjælper med færdiggørelse samt borddækning og oprydning. Alle børn i Børnehuset puttes i forbindelse med at de skal sove. Vi læser, synger eller snakker med det enkelte barn inden der siges godnat.

Kontakt

Line Dhiin Rand

Dag- og Døgntilbuddet Bakkevej / Læring

Tlf.: 79918350

Send e-mail til Line Dhiin Rand